Lídr soutěže byl nad naše síly


25.02.2023

Po velmi vydařené poslední misi u našich východních sousedů stojí před námi vůbec nejtěžší možná překážka - vedoucí tým soutěže ŠKK Trstená Starek, jenž v dosavadním průběhu neokusil hořkost porážky. Naši hráči ovšem v jarní části podávají velmi dobré výkony a troufnu si říct, že jsme tým s aktuálně nejlepší formou a tudíž máme o náboj utkání postaráno.

Úvodní čtveřice přinesla dramatickou podívanou se smírným výsledkem, když Radek Hejhal (615) ve svém duelu vyhrál, naproti tomu Honza Endršt (588) při remíze na dráhy prohrál  především díky druhé dráze 24 kuželek. Po první třetině ztrácíme 14 kuželek.

Prostřední část skončila rovněž smírně, když o náš bod se postaral Míra Šnejdar (634). Bohužel souběžně s ním hrající Michal Jirouš (587) svůj duel vysoko prohrál, takže před závěrem ztrácíme už 54 kuželek.

Závěr už si hosté zkušeně pohlídali. Michal Bučko (616) bojoval se soupeřem do posledního hodu, aby nakonec o pouhé 4 kuželky svůj duel prohrál. Romanovi Pytlíkovi (567) se hra příliš nedařila, ale na naší konečné porážce to už nemělo vliv. Po výsledku 2:6 (3607:3727) si náš soupeř udržel čistý štít.

 

utkani_skk_rokycany_-_skk_trstena_starek_interliga_1