Kuželky na cestách


27. 10. 2023

Titulek dnešní pozvánky má své opodstatnění, protože všechna naše družstva (s výjimkou áčka, které má tento víkend volno) hrají na drahách svých soupeřů. Naše dráhy ale i přesto nevychladnou, protože se zde opět představí hráči Holýšova, tentokrát v souboji s Hazlovem.

Jako první z našich družstev půjde do akce céčko, které v dalším kole krajského přeboru míří do Dobřan, kde se utká s rezervou tamní TJ. Bilance céčka na drahách soupeřů je zatím stoprocentní a vůbec bychom se nezlobili, kdyby tomu bylo i nadále.

V sobotním dopoledni se představí v hlavním městě naše ženy. Tentokrát je jejích cílovou stanicí Žižkov, kde se utkají s dosud neporaženými domácími hráčkami. Naše děvčata by ráda složila vítězný reparát za nevydařený duel na Konstruktivě.

Ještě o 50 km dál míří naše béčko. V Poděbradech se utká s hráči Kuželky Tehovec, jenž před týdnem zdolali doma po vynikajícím výkonu Červený Kostelec. Z tohoto důvodu bude cesta k bodům dosti trnitá.

Posledním našim zástupcem v bojích o mistrovské body bude v pondělním podvečeru déčko, jenž míří rovněž do Dobřan. Na rozdíl od céčka jejích cílovou hernou jsou dráhy CB a soupeřem tamní céčko. Naši hráči by rádi zůstali na vítězné vlně, ale na druhé straně je jeden z nejlepších týmů soutěže.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách.