Kuželky na cestách


27.10.2023

Titulek dnešní pozvánky má své opodstatnění, protože všechna naše družstva (s výjimkou áčka, které má tento víkend volno) hrají na drahách svých soupeřů. Naše dráhy ale i přesto nevychladnou, protože se zde opět představí hráči Holýšova, tentokrát v souboji s Hazlovem.

Jako první z našich družstev půjde do akce céčko, které v dalším kole krajského přeboru míří do Dobřan, kde se utká s rezervou tamní TJ. Bilance céčka na drahách soupeřů je zatím stoprocentní a vůbec bychom se nezlobili, kdyby tomu bylo i nadále.

V sobotním dopoledni se představí v hlavním městě naše ženy. Tentokrát je jejích cílovou stanicí Žižkov, kde se utkají s dosud neporaženými domácími hráčkami. Naše děvčata by ráda složila vítězný reparát za nevydařený duel na Konstruktivě.

Ještě o 50 km dál míří naše béčko. V Poděbradech se utká s hráči Kuželky Tehovec, jenž před týdnem zdolali doma po vynikajícím výkonu Červený Kostelec. Z tohoto důvodu bude cesta k bodům dosti trnitá.

Posledním našim zástupcem v bojích o mistrovské body bude v pondělním podvečeru déčko, jenž míří rovněž do Dobřan. Na rozdíl od céčka jejích cílovou hernou jsou dráhy CB a soupeřem tamní céčko. Naši hráči by rádi zůstali na vítězné vlně, ale na druhé straně je jeden z nejlepších týmů soutěže.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách.