Kuželkářský víkend


03.11.2022

Máme tu konec pracovního týdne a to je signál, že se blíží další kolo mistrovských soutěží. Pro naše družstva vše vypukne již v pátek v podvečer, kdy v předehrávce 8. kola Sdruženého přeboru Plzeňska zajíždí naše déčko na dráhy jednoho z aspirantů na vítězství v soutěži TJ Přeštice A. Naše hráče po těsné domácí porážce od céčka Baníku Stříbro čeká další konfrontace s absolutní špičkou.

V sobotu na našich drahách bude k vidění dvojutkání s Kuželky Holýšov. Zatímco céčko bude dopoledne v duelu se svoji jmenovkyní vystupovat jako hostitel, tak naše rezerva bude "hostem" soupeře, jenž ve 3. lize využívá naše dráhy jako svůj domácí hrad.

Do dalekého Zlína měly mířít ženy, ale marodka v týmu způsobila, že utkání bude odloženo.

Jestli vám ve výčtu chybí naše vlajková loď, tak máte pravdu. Ta totiž popluje ke svému utkání v netradičním termínu ve středu v podvečer, kdy se v Hořicích v Podkrkonoší utká s nováčkem interligy a věřme, že nám místní trubičky nezhořknou.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách a v sobotu se na vás těšíme v hledišti.