Kruté vystřízlivění


12.11.2023

Po letošním premiérovém vítězství doma nad Rakovicemi na které jsme navázali minulý týden v Husovicích, hostíme nováčka soutěže KK Inter Bratislava. Naši hosté momentálně okupují poslední příčku tabulky, což vybízí reálně prodloužit vítěznou sérii. Musíme však mít na paměti, že náš soupeř včera zle potrápil dalšího nováčka Sokol Duchcov, kterému podlehl až v samém závěru, takže jisté podcenění by se nemuselo vyplatit.

V úvodní čtveřici nastupují Radek Hejhal (575), kterého od 81. hodu vystřídal Pája Honsa a Karel Koubek (578). Vlastní průběh utkání by se dal shrnout do dvou fází. V té první, která trvala úvodní dvě dráhy, jednoznačně dominovali naši hráči, když v poločase úvodní čtveřice vedli 2:0 rozdílem 52 kuželek. Na třetí dráze si Radek obnovil zranění z Husovic a do té doby naprosto neškodný soupeř ožil a převzal otěže utkání, které prakticky až do konce nepustil. Po první třetině prohráváme 0:2 s mankem 65 kuželek.

Prostřední část do které nastoupili Milan Wagner (582) a Roman Pytlík (574) byla obdobou té úvodní. V první polovině jsme stáhli manko v poražených kuželkách až na 27, aby v té druhé opět dominoval náš soupeř, který stanovil výsledek před závěrem na 4:0 s rozdílem 99 kuželek a bylo prakticky hotovo.

V závěru ještě Michala Bučka (534) vystřídal po 60 hodech Petr Fara a od potupného kanára nás zachránil nejlepší hráč utkání Michal Jirouš (628). Prohráváme 1:7 (3471:3571) v utkání na které musíme rychle zapomenout, neboť již příští sobotu přivítáme v neméně důležitém souboji Slavoj Praha.

 

utkani_skk_rokycany_-_kk_inter_bratislava_interliga