Drama se smutným koncem


14.10.2023

S cílem konečně přerušit černou sérii porážek a konečně bodovat jsme vyrazili do Valašského Meziříčí. Domácí před sezonou silně oslabili o svého nejlepšího hráče Rosťu Goreckého, což měla být naše výhoda. Psychické rozpoložení našich hráčů však tuto výhodu trochu negovalo.

Úvodní čtveřice přinesla dramatické souboje se šťastným koncem pro nás. Radek Hejhal (639) sice rozhodl o zisku dílčího bodu již po třech drahách, ale na té poslední jej soupeř přejel tak, že celkově porazil o 8 kuželek více. Míra Šnejdar (565) pokračoval ve svých nevýrazných výkonech, ale dnes měl štěstí, neboť soupeř se mu přizpůsobil. Po první třetině vedeme 2:0 s mankem jedné kuželky.

V prostřední části nastupují Milan Wagner (565) a Karel Koubek (571). Milan v duelu jednookého se slepým byl ten vidící a díky tomu bere bod. Karel byl obětován na nejlepšího hráče domácích Tomáše Cabáka a v první půli měl příliš velký respekt. Druhá polovina už patřila jemu, ale ztráta v kuželkách byla příliš veliká. Před závěrem vedeme 3:1 a na poražené kuželky tu máme plichtu.

Závěr přinesl neskutečné drama. Naši hráči Michal Bučko (567) i Michal Jirouš (580) nedokázali náporu domácích úspěšně čelit a tak se stalo, že nakonec dobře rozehrané utkání prohráváme 3,5:4,5 (3487:3526) a prodlužujeme černou sérii již na čtvrtý zápas.

 

utkani_tj_valasske_mezirici_-_skk_rokycany_interliga