Domácí výprask s Konstruktivou


18.11.2023

Po znovu najetí na vítěznou vlnu nás čeká jeden z top soupeřů KK Konstruktiva Praha. V domácím prostředí jsme sice zatím bodově stoprocentní, ale herně se nám toliko nedaří. Dnešní zápas nám může nastavit zrcadlo zda se můžeme měřit s těmi nejlepšími.

V úvodní čtveřici nastupují Alice Tauerová (548) a Lada Hessová (534) a dlužno dodat, že vstup do zápasu se nám vůbec nepovedl. Alička proti zkušenější soupeřce neměla příliš mnoho šancí a o lepší výsledek se připravila velkým množstvím chyb. Lada dobře začala. Postupem času však převzala iniciativu soupeřka, a přestože v závěru Lada mocně dotahovala na zisk bodu chybělo osm kuželek. Po první třetině tak prohráváme 0:2 s mankem 62 kuželek.

V prostřední části se s tímto stavem pokusí něco udělat Lenka Findejsová (543) a Monika Kalousová (533). To se však povedlo jen z poloviny. Lenka prohrála úvodní dráhu, což byl pro ní impuls, aby v dalším průběhu duel ovládla. Monika v první polovině jasně dominovala, ale druhá patřila soupeřce, která nakonec získala bod. Před závěrem prohráváme 1:3 s rozdílem 41 kuželek a otočit výsledek bude nesmírně těžké.

Závěr už si hostující hráčky zkušeně pohlídaly, takže Lucie Vrbatová (555) i dnes naše nejlepší hráčka Daniela Pochylová (570) neměly prakticky žádnou šanci na obrat. Přestože jsme dosáhli nejlepšího domácího výkonu prohráváme jasně 1:7 (3283:3349) a čelo tabulky se nám pomalu vzdaluje.

 

skk_rokycany-kk_konstruktiva_praha__18.11.2023