Déčko uzavřelo podzim porážkou


27.11.2023

K poslednímu podzimnímu utkání zajíždíme do Dobřan, kde nás očekává aktuálně druhý tým tabulky TJ Dobřany C. Našemu soupeři se v letošním ročníku soutěže nebývale daří a tak nás nečeká vůbec nic jednoduchého.

V úvodní třetině utkání se postupně představil rodinný klan Beníšků. Matěj (355) tajemství tamních drah neobjevil, naproti tomu Honza (336) dlouho držel naději na bodový zisk, ale závěr se mu vůbec nepovedl. Pohled na ukazatel skóre tak příliš lichotivý není, když prohráváme 0:2 s mankem 96 kuželek.

Do prostřední části vkládáme naše naděje a skutečně oba naši hráči Michal Pilař (411) i Jirka Vavřička (404) sehráli se svými soupeři vyrovnané duely s nešťastným koncem což značilo, že před závěrem prohráváme 4:0 rozdílem 118 kuželek a o osudu utkání je prakticky rozhodnuto.

Závěr patří naší dámské jízdě a my se pomalu smiřujeme s tím, že si odvezeme potupného kanára. S tímto se ovšem nechtěla smířit Andrea Pytlíková (392) a po velmi dobrém výkonu získala zaslouženě náš čestný dílčí bod. Alena Nekulová (359) podala především ve druhé polovině rovněž velmi dobrý výkon a i když svému soupeři podlehla, tak se rozhodně nemá zač stydět. Prohráváme sice 1:7 (2257:2391), ale výsledek je to až příliš krutý. Tímto utkáním jsme zakončili podzimní část soutěže, kde přezimujeme na 6. místě.

 

tj_dobrany_c-skk_rokycany_d_27.11.2023