Déčko na lídra nestačilo


13.10.2023

Druhý díl naši trilogie píšeme na našich drahách, kde v odloženém 3. kole okresního přeboru hostíme největšího favorita soutěže a aktuálního lídra rezervu Baníku Stříbro.

V úvodní čtveřici nastoupili Jirka Vavřička (521) a Honza Beníšek (500). Jirka neměl se soupeřem moc práce a do spokojenosti s výkonem měl daleko. Honza udělal obrovský výkonnostní progres a pokoření hranice 500 poražených kuželek je pro něj tou největší odměnou, bohužel soupeř proti němu podal výkon z jiné dimenze. Po první třetině tak máme smírný stav a my ztrácíme 33 kuželek.

V prostřední části nastupují Andrea Pytlíková (429) a Matěj Beníšek (526). V této fázi hosté zřejmě rozhodli o výsledku. Andrejka bohužel nenavázala na svůj výkon z pondělka, zatímco Matěj porazil soupeře na kuželky, nikoliv však na dráhy. Částečnou náplastí mu může být nový osobní rekord. Před závěrem prohráváme 1:3 s rozdílem 162 kuželek a utkání se bude už jen dohrával.

To, že se utkání jen dohrává nemělo vliv na předvedené výkony. Michal Pilař (587) podal famózní výkon a dlouho to vypadalo, že by mohla padnout i magická šestistovka. Petr Bohuslav (537) se rovněž nemusí za svůj výkon stydět i když jej soupeř přetlačit až v samém závěru. Prohráváme 2:6 (3100:3273) v utkání jehož kvalita vysoce překročila úroveň okresního přeboru.

 

skk_rokycany_d-tj_banik_stribro_b_13.10.2023