Čtvrtá prohra v řadě


29.03.2024

Ani na Velký pátek nemá člověk od kuželek klid. V tento sváteční den si naše rezerva předehrála utkání předposledního kola své druholigové pouti v Lomnici. Tamní dráhy se v soutěži považuji za nejtěžší a tomu i odpovídají výsledky. Naše družstvo momentálně neprožívá radostné období o čemž svědčí tři porážky v řadě a přerušit tuto sérii zrovna v Lomnici bude nesmírně obtížné.

V úvodní čtveřici nastupují Pája Honsa (526) a Libor Bureš (514). Pája dobře začal a vedl 2:0 na dráhy, ale výpadek na třetí dráze zachránil šťastnou remízou na té poslední. Libor střídal světlé okamžiky s těmi slabšími, které v kontextu nakonec převážily. Po první třetině tak hrajeme smírně 1:1, ale ztrácíme 31 kuželek.

Také prostřední část skončila smírně. Zásluhu na tom má nejlepší hráč utkání Roman Pytlík (570), zatímco Láďa Moulis (508) neměl proti nejlepšímu hráči domácích sebemenší šanci. Před závěrem tak máme nadále vyrovnaný stav 2:2 a naše ztráta čítá 23 kuželek.

Závěr se nám bohužel nepovedl, přestože úvod byl velice nadějný a ještě v polovině jsme mohli snít o bodovém zisku. Samotný závěr však byl plně v režii domácích, když oba naši hráči Tomáš Havel (511) i Martin Prokůpek (535) své duely prohráli. Prohráváme 2:6 (3164:3208) a prodlužujeme černou sérii bez vítězství už na čtyři zápasy.

 

tj_lomnice-skk_rokycany_b_29.3.2024