Černá série pokračuje


18.03.2024

V dalším kole Sdruženého přeboru Plzeňska hostíme tým z popředí tabulky Baník Stříbro C. Náš soupeř se v jarní části pyšní asi nejlepší formou, když v dosavadním průběhu ani jednou neprohrál a ztratil pouhé dva body. Nám se naopak v posledních zápasech příliš nedaří, ale určitou naději může být fakt, že ten druhý bod ztratil náš soupeř v domácím prostředí s týmem ze samého chvostu tabulky Slavojem Plzeň D. Přesto je favorit utkání náš host a my se budeme snažit mu jeho roli co nejvíce znepříjemnit.

Na úvod jsme netradičně nasadili naši dámskou jízdu Andreu Pytlíkovou (512) a Alenu Nekulovou (453). Andrejka začala skvělou první dráhou (144), ale poté polevila a tím dostala soupeře na koně. Když už se zdálo, že duel je ztracen, tak poslední úžasnou dráhou (150) výsledek nejen otočila, ale navíc si vytvořila nový osobní rekord. Ála se snažila, ale na skvěle hrajícího protihráče neměla nárok, takže po první třetině máme smírný stav, ale my 113 kuželek manko.

Prostřední část skončila rovněž smírně, když o náš bod se postaral Honza Beníšek (484), zatímco Matěj Beníšek (462) svůj duel prohrál. Před závěrem je tak při nerozhodném stavu naše ztráta  84 kuželek.

V závěru jsme koutkem duše snili o remíze, ale bohužel Michal Pilař (493) se našel až na poslední dráze (151). A tak Jirka Vavřička (548) už jen mírnil naši další porážku na 3:5 (2952:3058) a naše černá série pokračuje.

 

 

skk_rokycany_d-tj_banik_stribro_c_18.3.2024