Černá série pokračuje


11.03.2024

Po ne zrovna povedeném domácím utkání s CB Dobřany C nás v dalším kole Sdruženého přeboru Plzeňska čeká rezerva Sokolu Plzeň V. Soupeř je v tabulce náš nejbližší soused, takže v tomto souboji půjde o 6. místo. Na podzim jsme s tímto soupeřem v domácím prostředí vysoko prohráli a tak nás rozhodně nečeká nic lehkého zvláště, když do utkání nastupujeme výrazně oslabeni o Jirku Vavřičku.

Na úvod stavíme naše osvědčené mladé pušky a byl to úvod skutečně parádní. Michal Pilař (514) sice prohrál úvodní dráhu, ale v dalším průběhu už svému soupeři mnoho šancí nedal. Matěj Beníšek (504) sice prohrál úvodní dvě dráhy, ale na té třetí soupeře natolik vystrašil, že ten se z toho do konce hry už nevzpamatoval. Po první třetině tak nečekaně vedeme 2:0 s minimálním náskokem 21 kuželek.

V prostřední části se na tento výkon pokusí navázat Honza Beníšek (495) a Petr Bohuslav (512) a to se vzhledem k vysoké kvalitě soupeře nepovedlo. Honza prohrál se soupeřem o 42 kuželek do plných a to se v dorážce dohání dost těžce. Petr vyhrál úvodní dvě dráhy, ale ani to na zisk bodu nestačilo. Před závěrem sice máme smírný stav, ale my ztrátu 41 kuželek.

Závěr obstará naše dámská jízda Alena Nekulová (430) a Andrea Pytlíková (489). Děvčata dělala co mohla, ale k bodovému zisku to bohužel nevedlo. Ála svůj vyrovnaný duel ztratila až na poslední dráze a Andrejce nejlepší sezónní výkon stačil proti nejlepšímu hráči utkání pouze na zisk jedné dráhy. Prohráváme 2:6 (2944:3052) a prodlužujeme černou sérii bez vítězství již na tři zápasy.

 

tj_sokol_plzen_v_b-skk_rokycany_d_11.3.2024