Čekání na vítězství pokračuje


11.11.2023

V dalším kole krajského přeboru míříme opět na dráhy našeho soupeře. Tentokrát hrajeme ve Kdyni, kde jsme byli svědky senzačního vítězství našeho béčka a nyní nás čeká tamní rezerva. 

V úvodní čtveřici nastupují Míra Novák (524) a Dominik Černý (487). Míra od začátku ve svém duelu dominoval a i přes zaváhání na třetí dráze si bod nenechal vzít. Dominik měl velké problémy ve hře do plných a toho jeho zkušenější soupeř dokonale využil. Po první třetině při smírném stavu ztrácíme 43 kuželek.

V prostřední části se s tímto stavem pokusí něco udělat Pavel Andrlík starší (510) a Láďa Moulis (511). Pavel byl jasně lepším hráčem a k zisku bodu dokráčel již po třech drahách. Láďa skvěle začal, ale to bylo z jeho strany všechno a tak před závěrem máme nadále vyrovnaný stav a naše manko kleslo na 33 kuželek.

V závěrečné čtveřici nastupuje prakticky na domácí půdě Marta Kořanová (506) a s ní Pavel Andrlík mladší (519). Marta v duelu trápících se hráček vybojovala bod zásluhou skvělé poslední dráhy. Pavel začal velmi nadějně, ale po první dráze převzal iniciativu soupeř a rozhodl o vítězství domácích 5:3 (3116:3057) a naše čekání na vítězství se zase prodlužuje.

 

tj_sokol_kdyne_b-skk_rokycany_c_11.11.2023