Céčko připisuje třetí výhru


05.11.2022

V dalším utkání krajského přeboru jsme přivítali naši jmenovkyni z Kuželek Holýšov s cílem připsat si další dva body do tabulky.

Úvod byl vyrovnaný, když o náš bod se postaral náhradník David Wohlmuth (493), zatímco autor těchto řádků (512) do svého duelu vlétl s neskutečnou energií, která mu však vydržela pouze v úvodní dráze. Po slabší druhé jej vystřídal Honza Ungr, jenž ve své první dráze na soupeře ztratil a přestože v závěru mocně finišoval chybělo osm kuželek. Po první třetině máme sice smírný stav, ale my 60 kuželek k dobru.

Prostřední část patřila nám, ovšem každý z našich hráčů se k vítězství propracoval jiným způsobem. Míra Novák (489) rozhodl o zisku bodu již po třech drahách, naproti tomu Pavel Andrlík starší (477) zlomil odpor soupeřky až na poslední dorážce. Výsledkem jejich snažení je vedení 3:1 s převahou 125 kuželek.

Závěr se tak dohrával už jen z povinnosti. Na naše konto připsal bod ještě Láďa Moulis (514), byť měl ke spokojenosti hodně daleko. Marta Kořanová (526) v duelu nejlepších hráčů obou týmů svému sokovi sice podlehla, ale na našem konečném vítězství se už nemohlo nic změnit. Vítězíme 6:2 (3011:2868) a připisujeme si třetí výhru v soutěži.

 

skk_rokycany_c-_holysov_c_5.11.2022