Céčko nemělo v Dobřanech nárok


26.11.2022

Po nevydařeném utkání z minulého kola jsme zajížděli na dráhy TJ Dobřany, kde nás čekala rezerva tamního klubu. Domácí vstupovali do utkání z pozice vysokého favorita a to jakoby jim svazovalo ruce.

Na úvod nastoupil autor těchto řádků (374), jenž tuto skutečnost nedokázal plně využít. Bohužel moje stávající forma není konkurenceschopna pro danou soutěž. Prohráváme o 42 kuželek.

Druhý nastoupil Pavel Andrlík starší (456), který na svého soupeře vlétl s neskutečnou energií. Bohužel úvodní dorážka mu tolik nevyšla a tak pro domácího hráče svitla jiskřička naděje. Tu však Pavel po obrátce rezolutně uhasil, takže tu máme smírný stav, ale na našem kontě je o 14 kuželek víc.

Třetím hráčem je velezkušený Láďa Moulis (407), jenž však nezachytil vstup do utkání a přestože druhá polovina už byla vyrovnaná na bodový zisk to nestačilo. V poločase vedou domácí 2:1 o pouhou kuželku.

Druhou polovinu otevřel Míra Novák (382) a na svého soupeře ve všech směrech nestačil. Domácí se tak dostávají do komfortního vedení 3:1 s náskokem 60 kuželek.

Jako pátý nastupuje Honza Ungr (360). Bohužel Honzovi se v poslední době hra nedaří a tím získali domácí jistotu zisku dvou bodů při vedení 4:1 a náskoku 151 kuželek.

Závěr se již dohrával z povinnosti. Navíc Marta Kořanová (389) nikterak nevybočila z průměru a ani ona na bod nedosáhla. Prohráváme zaslouženě 1:7 (2368:2541) a náš výkon nepotřebuje dalšího komentáře.

 

tj_dobrany_b-skk_rokycany_c_26.11.2022