Bohatý program na našich drahách


17.11.2023

Máme před sebou víkend. Dokonce prodloužený víkend. Předpověď počasí k nějakým přehnaným fyzickým aktivitám příliš neláká, ale o to víc vám můžeme nabídnout my. V sobotu se bude na našich drahách podávat menu o třech chodech a protože etika velí, že žena má přednost budeme se toho držet.

Celé to sobotní hodování odstartují dopoledne ženy, jenž v duelu týmů z popředí tabulky přivítají hračky KK Konstruktiva Praha a budou se snažit podat stejně dobrý výkon, jaký podávají na venkovních dráhách.

Po tomto předkrmu přichází na řadu hlavní chod v podobě interligoveho souboje, které by se klidně mohlo nazvat derby. Do přístavu naší vlajkové lodi totiž vpluje loď Slavoje Praha. Naši hosté v uplynulém kole doma nečekaně zaváhali s Husovicemi a o našem domácím výprasku už toho bylo napsáno dost, takže se nabízí otázka: kdo bude ten posvátný Fénix, který vstane z popela?

Závěr nabitého sobotního dne obstará naše rezerva, jenž po třech venkovních výhrách přivítá tým z konce tabulky TJ Lomnice s cílem prodloužit vítěznou sérii.

S cílem konečně si vychutnat pocit vítězství zajíždí v sobotu odpoledne céčko do Holýšova, kde se utká se tamní jmenovkyní z pozice favorita.

Stejnou roli bude mít v pondělním podvečeru déčko, jehož soupeřem bude tým z chvostu tabulky okresního přeboru Slavoj Plzeň C.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách a zároveň vás tímto zveme do hlediště a následně na návštěvu našeho Sport baru.