Béčko získalo skalp lídra


11.11.2023

Po dvou venkovních výhrách nás čeká závěrečný díl této trilogie. Soupeřem nám je Sokol Kdyně, který aktuálně vede druholigovou tabulku. Další zajímavostí je, že v domácím družstvu hraje bratr Romana Pytlíka Viktor a tak by mohlo dojít na bratrovražedný souboj.

Úvod utkání nám vyšel nad očekávání. Libor Bureš (563) i Pája Honsa (569) své duely vyhráli a při vedení 2:0 máme k dobru 47 kuželek.

Šlágrem prostřední části je bratrovražedný souboj bratří Pytlíků ve kterém měl v první polovině jasně navrch domácí Viktor. Druhá polovina patřila sice Romanovi (576), ale ztrátu z té úvodní už nedohnal. Tomáš Havel (546) neměl proti skvěle hrajícímu soupeři sebemenší šanci, takže před závěrem tu máme smírný stav a domácí miniaturní náskok 4 kuželek.

Závěrečná čtveřice přinesla šokující rozuzlení. Oba naši hráči Petr Fara (539) i nejlepší hráč utkání Martin Prokůpek (593) své soupeře natolik zaskočili, že ty nedokázali adekvátně reagovat, což vyústilo v nečekaný výsledek. Vítězíme 6:2 (3386:3328) a úspěšně dokončujeme vítěznou trilogií na venkovních dráhách. Z bratrovražedného souboje bratří Pytlíků nakonec odchází spokojenější náš Roman.

 

tj_sokol_kdyne-skk_rokycany_b_11.11.2023