Béčko céčko nepomstilo


23.03.2024

Po neúspěšném souboji o čelo tabulky minulý týden s Kamenicí nad Lipou nás dnes čeká další duel se sousedem v tabulce. Našim soupeřem je Sokol Kdyně A a rozhodně nás nečeká žádná selanka.

V překrásné bouřlivé atmosféře se od úvodních hodů strhla parádní bitva. Utkání otevíráme s netradiční dvojicí Pája Honsa (602) a Martin Prokůpek (636) a musíme hodně přemýšlet zda se to hraje jenom 2. liga. Pája v nervy drásajícím duelu podlehl soupeři o pouhé dvě kuželky, ale samostatnou kapitolou byl výkon Martina Prokůpka. Nejen, že nedal soupeři sebemenší šanci, ale navíc atakoval svůj osobní rekord. Po první třetině tak sice máme nerozhodný stav 1:1, ale na našem kontě je o 74 kuželek více.

V prostřední části má náš soupeř velkou sílu a proto stáli naši hráči Pavel Andrlík mladší (542) a Tomáš Havel (582) před nelehkým úkolem tuto sílu eliminovat. Bohužel se jim to úplně nepovedlo a tak před závěrem prohráváme 1:3, ale s náskokem 37 kuželek.

Překrásné a dramatické utkání gradovalo v závěrečné třetině. Hosté se představili jako nesmírně vyrovnaný tým a dokonce překonali výkon Kamenice nad Lipou z minulého týdne. Z našich hráčů bodoval jen Roman Pytlík (602), zatímco Libor Bureš (519) zůstal daleko za očekáváním. Bohužel tento výkon znamenal, že jsme přišli o náskok v počtu poražených kuželek. Prohráváme podruhé za sebou v domácím prostředí tentokrát 2:6 (3483:3509) a v tabulce klesáme na 4. místo.

 

skk_rokycany_b-tj_sokol_kdyne_23.3.2024