2. liga neregistrovaných - dohrávky


28.11.2022

Jelikož se nám ve středu uzavře letošní ročník 2. ligy neregistrovaných využila některá družstva dnešního dne k dohrávkám (zbylá nesehraná utkání budou kontumována v neprospěch žadatele o odložení).

Úvodní duel svedl dohromady družstva ze středu tabulky A.D.S. atelier a Tesaříky. Utkání bez vyloženého favorita začali lépe domácí, jenž ovládli první polovinu v poměru 4:0 a náskokem 16 kuželek. Tato skutečnost byla klíčová pro konečný výsledek, když při vyrovnané druhé čtveřici berou dva body domácí.

Ve druhém utkání přivítali hráči Bohemia sekt Relax Hrádek. Hosté vstupovali do tohoto duelu z pozice vysokého favorita, ale narazili. Domácí hráči si v první čtveřici při smírném skóre vypracovali náskok 35 kuželek. Ve druhé části své snažení dotáhli do vítězného konce a postarali se tak o překvapení.

Relax Hrádek měl dnes napilno, když v dnešním závěrečném utkání byl hostem týmu JIS TGM. A i do tohoto duelu vstupoval v roli jasného favorita, ale opět zprvu o tom nepřesvědčoval, když v poločase při smírném skóre vedl o pouhé tři kuželky. Ve druhé čtveřici se přeci jen potvrdila větší kvalita favorita, jenž své účinkování v letošní 2. lize neregistrovaných zakončil výhrou.

 

2.ln_dohravky