2. liga neregistrovaných - 9. kolo


15.05.2024

Dnešní hrací den symbolicky zakončuje první polovinu letošního ročníku ligy neregistrovaných. Dle titulku budeme svědky tří utkání 2. ligy a na závěr máme prvoligovou lahůdku.

Dramatickou a napínavou podívanou sliboval úvodní duel mezi A.D.S. atelier a Tesaříky. První půli zvládli lépe domácí, jenž při smírném stavu měli 21 kuželek k dobru. Druhá část skončila rovněž nerozhodně a tak o vítězství A.D.S. atelier rozhodl větší počet poražených kuželek.

Ve druhém utkání přivítal Kovo Hery nováčka Bohemii sekt. Domácí v minulém kole znovu najeli na vítěznou vlnu a v tomto duchu hodlali dnes pokračovat. Dnes však soupeř nastoupil pouze se dvěma hráči a tudíž utkání je kontumováno ve prospěch družstva Kovo Hery.

Třetí dnešní duel svedl dohromady sousedy v tabulce STOR (na snímku) a Zelené Žraloky. Utkání mělo až příliš jednostranný průběh. Žraloci rozhodli o svém vítězství již v první čtveřici, kterou jasně opanovali s rozdílem 121 kuželek. Druhá polovina byla sice již vyrovnaná, ale na jasném vítězství Zelených Žraloků to již nemělo vliv.

V posledním utkání přivítal Hrádek tým HBH. Hosté nastoupili citelně oslabeni o svého nejlepšího hráče Martina Fürsta staršího a v první části byli vděční za nerozhodný stav, byť se ztrátou 32 kuželek. Nástup do druhé části však patřil jednoznačně hráčům HBH, kteří tím zlomili odpor domácího Hrádku a pohodlné dokráčeli k vítězství.

 

1._a_2.kln_09b