2. liga neregistrovaných - 9. kolo


18.05.2022

Dalším kolem dnes pokračovala 2. liga neregistrovaných a hned na úvod svedl duel dohromady týmy usilující o elitní čtyřku Kovo Hery a Tesaříky. Hosté byli sice mírným favoritem, ale od počátku bylo všechno jinak. Úvodní čtveřice byla jasně v režii domácích, když při vedení 4:0 měli k dobru 17 kuželek. Ve druhé polovině se hosté pokusili o zvrat, ale domácí si už vítězství vzít nenechali.

Ve druhém utkání hostili Zelený Žraloci tým Bohemia Sekt a bylo to utkání fotbalovou terminologií dvou rozdílných poločasů. Zatímco v první čtveřici měli při vyrovnaném skóre navrch Žraloci. Druhá polovina vyzněla jasně pro hosty a tím i celý zápas.

Třetí utkání dne svedlo dohromady týmy H-sport a STOR a byl to zápas na "jednu branku". Domácí jasně dominovali a uštědřili hostům kanára.

V závěrečném utkání se zrodilo největší překvapení, když tým JIS TGM si vyšlápl na průběžného lídra soutěže A.D.S. atelier. První čtveřice přinesla vyrovnané souboje se šťastným koncem pro domácí. Ve druhé polovině rozhodl o zisku bodů pro domácí  Lukáš Rada, když hostům nepomohl ani větší počet poražených kuželek.

 

2_ln_09