2. liga neregistrovaných - 8. kolo


26.04.2023

Dalším kolem pokračuje 2. liga neregistrovaných a jak už se stalo tradicí předehru obstará utkání 1. ligy ve kterém přivítá tým Tři plus dva Hrádek.

Domácí stále čekají na jakýkoliv bodový zisk, naproti tomu hosté budou skládat reparát za nevydařený duel uplynulého kola s Kovostavem. V úvodní čtveřici se blýskl skvělým výkonem hostující Václav Planeta (296) a především jeho zásluhou bylo o osudu utkání prakticky rozhodnuto. Druhá polovina patřila jednoznačně domácím. Zvlášť Michal Číha (304) dělal co mohl, ale ztráta v počtu poražených kuželek byla příliš veliká.

Otevírací duel 8. kola 2. ligy svedl dohromady vedoucí tým Zelených Žraloků a Bohemia sekt. Domácí, jenž v letošní sezóně neprohráli jediný zápas, vstoupili do utkání velice vlažně o čemž svědčil průběžný stav 0:2 a mínus 49 kuželek. Ani druhá čtveřice nebyla ze strany Žraloků žádný zázrak a tak si zaslouženě připisují první porážku v soutěži.

V dalším utkání přivítali Tesaříci tým A.D.S. atelier. Úvodní čtveřice sice skončila smírně, ale Tesaříci měli více jak 100 kuželek k dobru. Za tohoto stavu byla vidina hostí na bodový zisk pouze v oblasti teorie a tu domácí nepřipustili. Vítězstvím se Tesaříci vzdálili svému dnešnímu soupeři na rozdíl 3 bodů.

V závěrečném utkání dnešního dne hostil JIS TGM tým STOR. Domácí podávají velice nevyrovnané výkony, zatímco hosté stále čekají na jakýkoliv bodový zisk. Úvod ale vyšel lépe hráčům týmu STOR, když v poločase při vedení 2:0 měli 40 kuželek k dobru. Ani tento velice nadějný stav však na zisk bodu nestačil. Hráči JIS TGM ve druhé čtveřici svého soupeře doslova deklasovali a výsledek dokonale otočili. Znamená to, že tým STOR na zisk bodu stále čeká.

 

1._a_2.kln_08a