2. liga neregistrovaných - 8. kolo


04.05.2022

Dalším kompletním kolem pokračovala 2. liga neregistrovaných a hned na úvod programu čekal ve šlágru kola vedoucí A.D.S. atelier třetí tým tabulky Relax Hrádek. Úvod patřil favorizovanému A.D.S. atelieru, ale hosté se postupně osmělovali, aby nakonec v poločase při vyrovnaném skóre prohrávali o pouhých 9 kuželek. Druhá čtveřice přinesla rovněž vyrovnané skóre, ale tentokrát se misky vah přiklonily na stranu Relaxu Hrádek.

Ve druhém utkání přivítal tým Bohemia Sekt Kovo Hery. Hosté usilující o první čtyřku byli v utkání vysokým favoritem. V první čtveřici sice domácí udrželi vyrovnaný stav, ale v počtu poražených kuželek měli hosté výrazně navrh. Také druhá čtveřice skončila smírně, ale větší počet poražených kuželek rozhodl o vítězství Kovo Hery.

Ve třetím utkání hostil STOR tým Zelený Žraloci. První polovina utkání byla vyrovnaná, když hosté vedli o jedinou kuželku. Pikantní byl duel bratrů Sýkorových (na snímku stav v poločase) ve kterém byl úspěšnější Tomáš. Druhá čtveřice již byla jasně v režii Zelených Žraloků, kteří tak odsoudili tým STOR k dalšímu čekání na bodový zisk.

V posledním utkání hostili Tesaříci tým JIS TGM. I zde byly k vidění dvě vyrovnané čtveřice a o vítězi musely rozhodnout poražené kuželky. Těch měli na svém kontě více Tesaříci a připisují si tak další dva body.

 

2_ln_08