2. liga neregistrovaných - 7. kolo


17.04.2024

Dnes se mělo hrát kompletní 7. kolo 2. ligy neregistrovaných, ale na poslední chvíli byl úvodní duel mezi družstvy STOR a Kovo Hery odložen. Ve zbývajících zápasech můžou výsledky výrazně ovlivnit posun ve vyrovnané tabulce vpřed či vzad, ale hlavním tématem dne je, zda udrží tým A.D.S. atelier svojí neporazitelnost.

Úvodní duel dnešního klání obstarala družstva JIS TGM a nováček Bohemia sekt (na snímku). Hosté se v soutěži zatím pozvolna rozkoukávají a tudíž domácí hráči vstupují do utkání v pozici vysokého favorita. Na úvod je třeba poznamenat, že hosté domácím cestu za vítězstvím hodně usnadnili, neboť k utkání nastoupili pouze se třemi hráči. Přesto hráči JIS TGM na tuto skutečnost nijak nehleděli o čemž svědčí nový osobní rekord Jany Švecové (224). Také její zásluhou vedli v poločase domácí 2:0 s převahou 80 kuželek. Druhá část se již dohrávala prakticky už jen z povinnosti. Domácí hráči neponechali nic náhodě a v pohodě si dokráčeli pro dva body a navíc soupeři uštědřili potupného kanára.

Druhé utkání dnešního programu svedlo dohromady týmy Relax Hrádek a Tesaříci a dal se očekávat vyrovnaný souboj. Úvodní čtveřice to plně potvrdila, neboť v poločase svítil na ukazateli stav 1:1 a plus dvě kuželky pro domácí Relax Hrádek. Vyrovnaná bitva pokračovala i ve druhé části a vyvrcholila v závěrečné dorážce. V té byli lepší domácí a nakonec zaslouženě získávají dva body.

Závěrečné utkání dnešního dne mělo rozluštit tajenku z úvodního proslovu zda A.D.S. atelier udrží prozatímní neporazitelnost. V cestě však stáli Klokani, kteří rozhodně byli proti. V úvodní čtveřici jsme sledovali famózní představení Aleny Jedličkové (281) a především její zásluhou měli Klokani při smírném stavu 38 kuželek k dobru. Druhá čtveřice definitivně ukončila neporazitelnost družstva A.D.S. atelier. Tato část sice rovněž skončila smírně, ale více poražených kuželek bylo na straně klokanů. Za zmínku stojí výkon hostujícího Jakuba Frühaufa (255), který nezaznamenal v zápase jedinou chybu.

 

1._a_2.kln_07b