2. liga neregistrovaných - 7. kolo


12.04.2023

Dnešní hrací den měl být bohatý, neboť klasické tři zápasy 7. kola 2. ligy měly lemovat dva duely elitní společnosti. Nakonec bude pouze úvod prvoligový.

A tím byla  dohrávka úvodního kola elitní společnosti ve které přivítal Kovostav úřadujícího šampiona Totalgym. Hosté o svém vítězství rozhodli již v úvodní čtveřici, kterou ovládli 2:0 s převahou 39 kuželek. Druhá polovina byla již vyrovnaná, ale na vítězství Totalgymu to už nemělo vliv.

Sedmé kolo 2. ligy otevřel duel týmů Kovo Hery a Relaxu Hrádek. Hosté dýchají na záda vedoucím Zeleným Žralokům a aby v této činnosti obstáli potřebují bodovat, naproti tomu domácí se potácejí v samém závěru tabulky a rádi by se posunuli vzhůru. První půlka skončila smírně a hosté měli pouhých 5 kuželek k dobru. Dramatické utkání gradovalo. Domácí se před poslední dráhou dotáhli na rozdíl dvou kuželek, ale víc už hosté nedovolili.

Kdo čekal, že po 6. kole budou 2. lize vévodit bez ztráty kytičky Zelený Žraloci, byl by považován za snílka. Naopak se na čele očekával A.D.S. atelier, který se zatím hledá. První čtveřice skončila smírně, ale Žraloci měli 47 kuželek k dobru a to je náskok, který se nepouští. Ve druhé půli si Žraloci vítězství zkušeně pohlídali a pečeť na něj dal Ondřej Dienstbier (274).

V posledním dnešním utkání přivítali hráči Bohemia sekt tým JIS TGM. Domácí vstupovali do utkání v pozici mírného favorita, ale hosté už letos dokázali soupeře zaskočit. Úvod byl pro domácí jak z hororu, když v poločase prohrávali 0:2 s mankem 93 kuželek. Bohužel o jasné vítězství se hosté připravili sami, když do utkání nastoupili pouze se třemi hráči. Domácí tak slaví výhru s kterou po první čtveřici rozhodně nepočítali.

 

1._a_2.kln_07a