2. liga neregistrovaných - 6. kolo


03.04.2024

Dnes je na programu kompletní 6. kolo 2. ligy a přestože je pořadí v tabulce poněkud nepřehledné vlivem nestejného počtu sehraných utkání, jednu jistotu máme. Jediným týmem bez ztráty kytičky před tímto kolem je A.D.S. atelier (na snímku).

Šlágrem tohoto kola je bezesporu hned úvodní duel mezi družstvy Kovo Hery a A.D.S. atelier. Hosté, jak už bylo předneseno, letos dosud neztratili ani bod. V cestě jim však stál ambiciózní protivník, jenž v letošní sezóně podává rovněž velice slušné výkony, takže o náboj bylo postaráno. První polovina patřila hostům, kteří získali plný bodový zisk a při vedení 2:0 měli minimální náskok 17 kuželek, což se nakonec ukázalo jako určující. Ve druhé polovině už si hráči A.D.S. atelier výsledek zkušeně pohlídali a domácí odvrátili potupného kanára doslova posledním hodem.

Ve druhém utkání přivítal nováček soutěže Bohemia sekt Tesaříky. Nováček je zatím v dosavadním průběhu soutěže za otloukánka a dnešek nebyl výjimkou. Tesaříci zdaleka nemuseli předvést své maximum, aby se dobrali k zisku dalších dvou bodů, které si ověnčili kanárem.

Třetí dnešní duel svedl dohromady družstva z konce tabulky JIS TGM a STOR. Utkání, jenž nemělo vyloženého favorita, přineslo v první polovině vyrovnaný stav, ale hostující STOR měl na svém kontě o 27 poražených kuželek více. Druhá část už se čistě hrála v režii družstva STOR, které se tak posouvá v tabulce výše.

V posledním dnešním utkání hostili Zelený Žraloci tým Relax Hrádek. Úvodní čtveřice přinesla krásné a vyrovnané souboje s kterých resultoval smírný stav a plus 13 kuželek pro hostující Relax Hrádek. Překrásné utkání gradovalo ve druhé části. Hosté bránili nepatrný náskok a bránili jej úspěšně. Žralokům nepomohl ani nejlepší individuální výkon Ondřeje Dienstbiera (264). Relax Hrádek se představil jako vyrovnanější tým a po skvělém výkonu bere zasloužené dva body.

 

 1._a_2.kln_06b