2. liga neregistrovaných - 6. kolo


29.03.2023

Liga neregistrovaných je v plném proudu. Dnes jsou na programu tři zápasy 6. kola 2. ligy a jako bonbónek na závěr prvoligový duel týmů ze samého chvostu tabulky.

V zahajovacím utkání dnešního programu přivítal stále se lepšící Relax Hrádek tým STOR. Ve vyrovnané úvodní čtveřici měli v koncovce více štěstí domácí, kteří se ujali vedení 2:0 s náskokem 22 kuželek. V pohledném a kvalitním utkání se hosté pokusili o zvrat a dokonce se přiblížili na rozdíl pouhé dvě kuželky. Závěr však patřil domácím, kteří nakonec uštědřili hostům kanára. Výsledek je to však až příliš krutý. O kvalitě utkání svědčí fakt, že všichni aktéři pokořili hranici 200 poražených kuželek.

Ve druhém utkání hostili Tesaříci Zelené Žraloky. Žraloci v letošním ročníku dosud ulovili každou kořist, která jim přišla do cesty. Úvodní čtveřice skončila smírně, ale Žraloci měli o 31 poražených kuželek více. Také druhá čtveřice skončila smírně a tak o vítězi rozhodly poražené kuželky. Těch bylo víc na straně Žraloků, kteří jsou i nadále bez porážky a už teď mají víc bodů, než za celou uplynulou sezónu.

V posledním dnešním druholigovém duelu přivítal JIS TGM družstvo A.D.S. atelier. Postavení v tabulce mírně favorizuje domácí, ale v první polovině měli mírně navrch hosté, když při smírném skóre disponovali náskokem 17 kuželek. Domácí se ve druhé polovině pokusili s výsledkem něco udělat a před závěrečnou dráhou se dotáhli na rozdíl 4 kuželek. To však bylo z jejich strany vše a A.D.S. atelier, tak slaví druhé vítězství.

Tečku za dnešním programem udělalo prvoligové utkání týmů, jenž opanují samotný chvost tabulky. Tři plus dva hostil Kovostav a toužil po prvních bodech. Hosté v minulém kole uzmuli jeden bod Inpeelu a na něj hodlali navázat. Úvodní čtveřice přinesla neskutečné drama, které nakonec skončilo po všech stránkách smírně. Druhá polovina už se hrála podle not hostujícího Kovostavu, který tak zapisuje první vítězství v sezóně, zatímco domácí na první bodový zápis nadále čekají.

 

1._a_2.kln_06a