2. liga neregistrovaných - 5. kolo


20.03.2024

Dnes se mělo třemi zápasy dohrával 5. kolo 2. ligy, ale jak to tak obvykle chodí, skutečnost je poněkud jiná. Ze tří zápasů zbyly jen dva, když duel A.D.S. atelier - JIS TGM byl odložen.

Prolog však obstarala dohrávka 3. kola elitní společnosti mezi družstvy Bedřich a Kovostav. Hosté se v úvodu doslova překonávali a odměnou jim bylo nerozhodné skóre a šest kuželek k dobru. Překrásné utkání gradovalo ve druhé části. Domácí nakonec potvrdili roli vysokého favorita, ale hostující Kovostav rozhodně neprodal svoji kůži lacino.

Ve druhém utkání přivítal tým STOR nováčka soutěže Bohemii sekt. Domácí se museli popasovat s rolí favorita a v první části se jim to tak úplně nepovedlo, když sice vedli o 22 kuželek, ale na body to bylo 1:1. Druhá polovina však už byla v jejich plné režii a tak si hráči STOR připisují první dva body do tabulky.

V posledním dnešním utkání přivítali Tesaříci (na snímku) Zelené Žraloky. Úvodní část přinesla smírný stav, ale ve prospěch Žraloků hovořilo o 40 poražených kuželek více. Druhá čtveřice přinesla neskutečné drama. Tesaříci předvedli neuvěřitelný obrat, když výsledek dokonale otočili a slaví zasloužené vítězství.

 

1._a_2.kln_05b