2. liga neregistrovaných - 5. kolo


15.03.2023

Dnešní program je převážně druholigový, ale úvod obstará zápas elitní společnosti, když lídr tabulky Bedřich přivítá soupeře z opačného pólu Tři plus dva.

Venkovní jarní sluníčko jakoby hráče na drahách uspávalo. Domácí v úvodní čtveřici nakonec splnili svoji normu, což značí vedení 2:0 a počet poražených kuželek (551). Bedřiši totiž téměř v každém letošním startu atakovali hranici 1100 poražených kuželek. Druhá polovina byla stejná, jako podle scénáře. Hranice 1100 poražených kuželek padla a soupeř schytal kanára. Skvělým výkonem se blýskl Ladislav Šilhavý (293).

Po této demonstraci síly se ve šlágru tohoto kola 2. ligy představil dosud neporažený tým Bohemia sekt s nevyzpytatelným Relaxem Hrádek. Úvod vyšel lépe hostům, když při smírném skóre měli 25 kuželek k dobru. Ve druhé polovině utkání gradovalo. Domácí hráči se dokázali dotáhnout na pouhé dvě kuželky, ale nadšeně bojující hráči Hrádku už si vítězství nenechali vzít.

Třetí duel svedl dohromady týmy Kovo Hery a Tesaříci. Úvod utkání výrazně ovlivnila fantastická první dráha hostující Ivany Tesařové (167) a přestože druhá se již tak nepovedla vlivem šoku je celkový součet 284 na 2. ligu fantastický. Díky tomuto faktu měli hosté v poločase při smírném skóre 30 kuželek k dobru. Ve druhé polovině už hostující Tesaříci koncertovali, což potvrdil další fantastickou dráhou Libor Neužil (172).

K poslednímu utkání vtrhla na dráhy smečka Zelených Žraloků aby se pokusila ulovit další kořist JIS TGM. V nepříliš pohledném utkání měli zprvu navrch hosté, když v poločase vedli o 4 kuželky. Druhá polovina skončila rovněž smírně, ale tentokrát porazili více kuželek Žraloci a udrželi si letošní neporazitelnost.

 

1._a_2.kln_05a