2. liga neregistrovaných - 3. kolo


21.02.2024

Zbylými třemi zápasy dnes bude dohráno 3. kolo 2. ligy neregistrovaných a na závěr jako třešnička na dortu dohrávka stejné fáze elitní společnosti.

Úvodní duel svedl dohromady družstva Relax Hrádek a JIS TGM (na snímku) a byl to souboj dramatický s překvapivým rozuzlením. Úvodní čtveřice patřila překvapivě jednoznačně hostům, kteří si do druhé části nesli náskok 2:0 s převahou 30 kuželek. Favorizovaný Relax Hrádek předvedl ve druhé polovině stíhací jízdu, kterou však nedotáhli do zdárného konce. Nakonec o překvapivém vítězství JIS TGM rozhodly pouho pouhé dvě kuželky.

Ve druhém utkání přivítal A.D.S. atelier nováčka soutěže Bohemii sekt. Domácí do utkání doslova vlétli a o svém vítězství rozhodli již v poločase, když při vedení 2:0 měli komfortní náskok 127 kuželek. Ve druhé čtveřici sice výrazně polevili, ale na jednoznačném vítězství se to nijak neprojevilo.

Šlágrem tohoto druholigového kola byl bezesporu duel druhého (Tesaříků) s lídrem (Kovo Hery). Hosté hrají v letošní sezóně velmi dobře, což potvrdili i dnes. Úvodní čtveřice sice skončila smírně, ale hráči Kovo Hery měli o 47 poražených kuželek více. Ve druhé části už jen potvrdili svojí současnou dominanci, když ve třech zápasech dosud neztratili ani bod.

Závěrečné střetnutí byla dohrávka stejné fáze elitní společnosti mezi Kovostavem a týmem HBH. Hosté sice splnili roli vysokého favorita, ale cesta k vítězství byla poměrně trnitá. Důležitý krok udělali v první polovině, kterou vyhráli 2:0  rozdílem 15 kuželek. Druhá čtveřice skončila smírně po všech stránkách, neboť v konečném účtování zůstal rozdíl v poražených kuželkách na čísle 15.

 

1._a_2.kln_03b