2. liga neregistrovaných - 3. kolo


15.02.2023

Třemi zápasy 3. kola pokračovala 2. liga neregistrovaných. Předehrou tohoto klání byl duel stejné fáze 1. ligy.

A v něm přivítal úřadující šampion Totalgym tým Tři plus dva. Úvodní čtveřice skončila smírně, ale větší vyrovnanost hráčů Totalgymu znamenala převahu 43 kuželek. Ve druhé části potvrdili domácí roli vysokého favorita, což demonstrovali letošním nejlepším součtem družstva 1126 poražených kuželek. Výraznou měrou se o to postaral nejlepší hráč utkání Jan Sutr (308).

Úvodní utkání 3. kola 2. ligy svedlo dohromady týmy Bohemia sekt a Kovo Hery. Domácí hráči letos dosud neprohráli a v této sérii chtěli pokračovat, naproti tomu hosté na vítězství zatím čekají. Úvodní čtveřice tohoto dramatického utkání skončila smírně, ale hosté měli k dobru pouhé dvě kuželky. Druhá část skončila rovněž smírně, ale poražené kuželky se přesunuly na stranu domácích, kteří tak nadále drží čistý štít.

V dalším utkání hostili Zelený Žraloci tým Relax Hrádek. Žraloci se stali v letošní sezóně lítou šelmou, která se snaží neustále lovit svoji kořist. Dnes jejim choutkám podlehl Relax Hrádek, jenž zatím marně hledá formu z loňského ročníku.

V posledním utkání hostil STOR Tesaříky. Oba soupeři v dosavadním průběhu soutěže nezískali ani bod a tak hlavním mottem tohoto utkání bylo komu zůstane Černý Petr. V nejdramatičtějším utkání dne nakonec vítězí Tesaříci.

V závěru si dovolím vysvětlit titulní foto článku. V názvu sice je 2. liga neregistrovaných, ale součástí dnešního programu byl i jeden duel 1. ligy a výkon obhájce titulu Totalgymu (viz foto) stál určitě za zveřejnění.

 

1._a_2.kln_03a