2. liga neregistrovaných - 2. kolo


07.02.2024

Dnes je na pořadu kompletní 2. kolo 2. ligy. Ve čtyřech utkáních se dají očekávat dramatické a vyrovnané souboje. Poprvé se v letošní sezóně představí družstva JIS TGM a Zelený Žraloci (na snímku) a zcela nové družstvo Bohemia sekt.

V úvodním utkání proti sobě nastupují týmy STOR a Relax Hrádek a zatímco domácí už mají v tabulce jeden bod, hostující Relax Hrádek vyšel v úvodním duelu naprázdno. Dnes však hosté neponechali nic náhodě, když už v poločase při vedení 2:0 měli úctyhodný náskok 103 kuželek. Druhá čtveřice sice skončila smírně, ale na jasném vítězství Relaxu Hrádek to nemělo vliv.

Ve druhém utkání se představilo nové družstvo Bohemia sekt a soupeřem mu byli ambiciózní Klokani. Úvodní čtveřice přinesla vyrovnané skóre, ale Klokani měli o 39 poražených kuželek víc. Druhá část už patřila jednoznačně Klokanům, ale domácí hráči ukázali, že se lepší každým hoden a uvidíme co od nich v dalších zápasech můžeme čekat.

Třetí dnešní duel svedl dohromady družstva Kovo Hery a Zelený Žraloci. Domácí v úvodním kole zdolali Klokany a dnes si brousili zuby i na loňského exmistra. A úvodní čtveřice to plně potvrdila, když hráči Kovo Hery vedli 2:0 s náskokem 22 kuželek. Také druhá polovina patřila domácím a tak hráči Kovo Hery po Klokanech zdolali i Zelené Žraloky, kterým navíc uštědřili potupného kanára.

V posledním utkání dne hostil JIS TGM Tesaříky. Hosté v minulém kole nastoupili pouze se třemi hráči a tak se nabízela otázka, jaké to bude asi dnes. Úvodní čtveřice skončila smírně, ale pro Tesaříky hovořilo 28 kuželek. Druhá polovina patřila jednoznačně Tesaříkům, kteří tak naznačili, že v kompletním složení mohou pomýšlet na čelní příčky.

 

1._a_2.kln_02b