2. liga neregistrovaných - 2. kolo


09.02.2022

V úvodním utkání tohoto kola hostil tým Kovo Hery Relax Hrádek. Domácí v prvním kole své utkání prohráli, zatímco pro hosty to byla premiéra v letošním ročníku, neboť si svůj úvodní duel odložili. Vstup do utkání měli lepší domácí, ale hráči Hrádku hru postupně vyrovnali a po obrátce první čtveřice už jasně dominovali. Druhá čtveřice už jen podtrhla vítězství Hrádku, když Kovo Hery jen těsně odvrátilo kanára.

Ve druhém utkání to byla premiéra týmu STOR, který hostil tým Bohemia Sekt. Domácí zaplatili nováčkovskou daň, když vyfasovali od soupeře kanára. V jejich hře se objevovaly i světlé okamžiky, od nichž by se mohli odrazit v příštích zápasech.

V dalším utkání hostili Zelený Žraloci průběžně vedoucí tým A.D.S. atelier. Favorizovaný A.D.S. atelier nedal snaživým Žralokům žádnou šanci a připsal si druhou výhru, zatímco Žraloci na ni stále čekají.

V posledním duelu hostil H-sport Tesaříky a šlo o to, kdo doplní v čele tabulky A.D.S. atelier. Ve vyrovnané první čtveřici měli na kuželky převahu domácí, ale druhá čtyřka, jenž přinesla rovněž vyrovnaný stav rozhodla na kuželky pro Tesaříky, čímž se připojili k A.D.S. atelieru na čelo tabulky.

 

2.ln_02