2. liga neregistrovaných - 18. kolo


06.12.2023

Dnešním dnem by se měla uzavřít 2. liga neregistrovaných, ale vzhledem k některým odloženým zápasům to bude zřejmě později. Přestože jsou prakticky všechna pódiová umístění rozhodnuta můžeme se těšit na pěkné souboje.

Úvodní duel obstarali Tesaříci a Relax Hrádek. Tesaříci dlouhodobě postrádají svojí nejlepší hračku Ivanu Tesařovou a to se bohužel projevuje jednak ve výsledcích a také v sestavě, kdy často nastupují pouze ve třech. Dnešní utkání nebylo výjimkou, ale vstup do něho měli parádní, když v poločase vedli 2:0 s rozdílem 69 kuželek. Druhá polovina patřila hostujícímu Relaxu Hrádek, který se rozloučil s letošní sezónou výhrou.

Ve druhém utkání přivítal A.D.S. atelier již jistého vítěze letošního ročníku 2. ligy hráče Bohemia sekt. A.D.S. atelier obral o body minulý týden v dohrávce Zelené Žraloky a prakticky jim zatarasil cestu ke konečnému vítězství a dnes v poločase trápil šampióna, když při smírném skóre měl 14 kuželek k dobru. Druhá čtveřice sice skončila také smírně, ale v konečném účtování se poražené kuželky přesunuly na stranu hráčů Bohemie sekt, kteří jen potvrdili prvenství v soutěži.

V předposledním utkání hostili Zelený Žraloci tým STOR. Hosté v první půli zlobili o čemž svědčilo průběžné skóre 1:1 a plus 6 kuželek pro STOR. Druhá polovina již patřila Žralokům, kteří si tak upevnili konečné 2. místo. 

V závěrečném souboji přivítal tým JIS TGM Kovo Hery. Hosté mohli ještě teoreticky sesadit z 3. příčky Klokany a v poločase vedli 2:0 o 35 kuželek. Nadšeně bojujícím hráčům JIS TGM se podařil husarský kousek, když velkému favoritovi uzmuli bod za remízu 3:3. Velkou zásluhu na tom měli osobní rekordy Lukáše Rady (288) a Kateřiny Laštovkové (207).

 

1._a_2.kln_18a