2. liga neregistrovaných - 16. kolo


08.11.2023

Už jen tři kola zbývají do konce letošního ročníku 2. ligy. Toto kolo je neúplné, protože utkání jednoho z kandidátů postupu Zelených Žraloků s A.D.S. atelier bylo odloženo.

V úvodním dnešním zápase se utkala družstva Relax Hrádek a Kovo Hery. Domácí usilují o třetí místo, ale hosté jim to zadarmo rozhodně dát nechtěli. Naopak úvodní čtveřice jim zcela patřila a o tom, že v poločase bude smírný stav rozhodla domácí hračka doslova posledním hodem. Hosté však měli o 27 poražených kuželek více. Také druhá čtveřice skončila smírně a tak o vítězi rozhodly poražené kuželky a ty přes nesmírné úsilí domácích měli více hráči Kovo Hery.

V dalším utkání hostil JIS TGM dalšího kandidáta postupu Bohemii sekt. První čtveřice sice skončila smírně, ale rozdíl v poražených kuželkách byl výrazně pro hosty, kteří ve druhé polovině doslova dominovali. Očekávaným vítězstvím se bodově srovnali s vedoucími Zelenými Žraloky.

V posledním utkání přivítali Klokani tým STOR. Domácí vstupovali do tohoto duelu v pozici vysokého favorita, ale hosté se s úlohou obětního beránka nehodlali smířit. V poločase i zásluhou svého nejlepšího hráče Martina Havránka drželi vyrovnané skóre a navíc měli dvě kuželky k dobru. Druhá čtveřice skončila rovněž smírně s tím rozdílem, že poražené kuželky se přesunuly na stranu favorizovaných Klokanů.

 

1._a_2.kln_16a