2. liga neregistrovaných - 15. kolo


16. 10. 2024

Letošní ročník ligy neregistrovaných pomalu spěje do finiše. Dnes je na pořadu kompletní 15. kolo 2. ligy, které by mohlo naznačit kdo bude držet v ruce trumfy pro zisk prvenství a tudíž postupu do elitní společnosti.

Úvodní utkání svedlo dohromady týmy z konce tabulky STOR a JIS TGM. Domácí hráči byli podle postavení v tabulce mírným favoritem a skvělou hrou v úvodní čtveřici prakticky rozhodli o výsledku, když v poločase vedli 2:0 s převahou 83 kuželek. Druhá část skončila nakonec smírně a to stačilo domácím aby si připsali dva body.

Ve druhém utkání hostili Tesaříci poslední tým tabulky Bohemia sekt. Hosté dosud nemají na svém kontě ani bod a ani dnes jim pšenka nekvetla. Tesaříci měli výborný vstup do utkání a po první čtveřici bylo prakticky rozhodnuto. Druhá část se hrála už jen z povinnosti, ale ani to nezabránilo Tesaříkům uštědřit hostům potupného kanára.

Šlágr dnešního programu měl být duel třetího A.D.S. atelier a lídra tabulky Kovo Hery. Domácí, jenž nastoupili v notně slepované sestavě, to hostům dost usnadnili. Utkání začalo poněkud nervózně. Dříve se uklidnili hosté a svého soupeře v první části doslova deklasovali o čemž svědčí průběžný stav (2:0 a plus 97 kuželek). Druhá polovina sice skončila smírně, ale na vítězství Kovo Hery to nemělo žádný vliv. Tři kola před koncem tak má  Kovo Hery v tabulce náskok na své nejbližší pronásledovatelé tři body.

V závěrečném souboji přivítal Relax Hrádek Zelené Žraloky. Utkání družstev středu tabulky přineslo v první čtveřici vyrovnaný stav a na kontě hráčů Relaxu Hrádek bylo o 36 kuželek více. Druhá část přinesla neskutečné drama. Žraloci postupně ukrajovali z náskoku Relaxu Hrádek, který se jistil vítězstvím v jedné dvojici. Rozhodovaly tak poražené kuželky a ty posledním hodem o pouhou jednu kuželku měli lepší Zelený Žraloci, kteří berou oba body.

 

1._a_2.kln_15a