2. liga neregistrovaných - 15. kolo


25.10.2023

Ode dneška se v každém hracím dni budeme setkávat pouze s jednou ligou. Přednost dostává 2. liga, jenž má před sebou ještě čtyři kola a kde vrcholí boj o titul a tím i právo postoupit do elitní společnosti. Při pohledu na tabulku je patrné, že reálnou šanci na postup mají teoreticky ještě první tři týmy. Prakticky je však zřejmě, že se rozhodne mezi Zelenými Žraloky a Bohemii sekt.

V úvodním dnešním utkání přivítal STOR tým Relax Hrádek. Domácí ve svém posledním duelu zaznamenali své první letošní vítězství a zároveň nejlepší týmový výkon, zatímco hosté ještě živí pódiové umístění. Úvodní čtveřice se dlouho hrála podle not domácích, ale v samém závěru hosté výsledek zcela otočili a v poločase vedli 2:0 o 11 kuželek. Tento nešťastný moment jakoby poznamenal hru domácích ve druhé polovině, zatímco hosté koncertovali a nakonec domácím uštědřili potupného kanára.

Šlágrem tohoto kola byl bezesporu duel mezi Bohemii sekt a Klokany. Úvod patřil hostujícím Klokanům, když při smírném stavu měli 24 kuželek k dobru. Druhou čtveřici však ovládli jednoznačně domácí, čímž udrželi kontakt s vedoucími Zelenými Žraloky a v podstatě rozhodli, že boj o konečné vítězství se zredukoval již na tyto dvě družstva.

O návrat do čela tabulky si to v dalším utkání rozdali Zelení Žraloci proti oslabeným Tesaříkům. Hosté do utkání nastoupili pouze se třemi hráči a tak to měli Žraloci usnadněné. Žraloci o svém vítězství rozhodli již v první čtveřici, když vyhráli jeden z těch tří soubojů. Také druhá čtveřice vyzněla pro Zelené Žraloky, kteří oslabeným Tesaříkům nadělili kanára.

Soubojem sedmého  A.D.S. ateliér s osmým JIS TGM byl zakončen dnešní program. Hráčům A.D.S. ateliér se v letošním ročníku vůbec nedaří a postavení v tabulce tomu plně odpovídá. Ani dnes to nebyla žádná hitparáda, když v poločase při smírném skóre měli 25 kuželek navrch. Ani druhá čtveřice nebyla ze strany domácích nijak zvlášť přesvědčivá, byť ji stoprocentně ovládli. Vítězstvím si pouze upevnili 7. příčku.

 

1._a_2.kln_15a