2. liga neregistrovaných - 14. kolo


11.10.2023

Letošní ročník ligy neregistrovaných pomalu spěje ke svému závěru. Zbývá kromě řádných kol i několik odložených utkání a jedno takové otevřelo dnešní program.

A v té dohrávce nastoupila proti sobě družstva elitní společnosti Inpeel a Kovostav. Oba týmy jsou již odsouzeny do skupiny o záchranu a tak to byl duel bez nervů, což se především projevilo na hře hráčů Inpeelu, kteří v poločase při vedení 2:0 měli i více jak 100 kuželek k dobru a tím bylo o výsledku prakticky rozhodnuto. Ani ve druhé čtveřici hráči Inpeelu nepolevili a tak hosté nakonec se štěstím odvrátili potupného kanára.

Úvodní duel 14. kola 2. ligy svedl dohromady družstva z popředí tabulky Relax Hrádek a Bohemia sekt. Oba týmy nastoupily v dosti kombinovaných sestavách a na výkonech to bylo znát. V poločase byli více spokojenější domácí, když při smírném skóre měli 12 kuželek k dobru. Druhá čtveřice se nesla bojem o každou kuželku. Domácí bránili hubený náskok, ale nakonec tlaku hostí neodolali. Bohemia sekt se tak bodově dotáhla na vedoucí Zelené Žraloky a patří k nejvýznamnějším kandidátům na celkové vítězství.

V dalším utkání hostili Tesaříci tým Kovo Hery. Hosté si vzpomněli na formu před prázdninami a v poločase měli při smírném skóre náskok 53 kuželek. Druhá polovina přinesla u jedné dvojice plichtu, ale to na vítězství hostů nemělo žádný vliv.

V posledním utkání přivítal JIS TGM vedoucí tým soutěže Zelené Žraloky. Úvod však patřil nečekaně domácím, když při smírném skóre si hýčkali luxusní náskok 64 kuželek. Druhá čtveřice byla neskutečnou stíhací jízdou Žraloků. Po první dráze ztráceli už jen 12 kuželek a své snažení dotáhli do vítězného konce, čímž opět odskočili Bohemii sekt na dva body.

 

1._a_2.kln_14a