2. liga neregistrovaných - 12. kolo


13.09.2023

Po prázdninové přestávce se opět roztáčí kola ligy neregistrovaných. Program toho dnešního je orientován na druhou ligu, což však naruší předehrávka stejné fáze elitní společnosti mezi týmy Tři plus dva a Bedřich a naproti tomu duel černého koně soutěže Kovo Hery s aktuálním lídrem Bohemii sekt byl odložen.

Bedřich v první lize kráčí od vítězství k vítězství a v souboji s beznadějně posledním týmem Tři plus dva tomu nebylo jinak. V úvodní čtveřici nasadil vysoko laťku Ladislav Benýr (305), jenž jako první po prázdninách pokořil magickou hranici 300 poražených kuželek. Na jeho výkon už nikdo sice nenavázal, ale i tak to stačilo na pohodové vítězství a jako bonus nadělili svému soupeři kanára.

Druhý dnešní plánovaný zápas mezi týmy Relax Hrádek a Zelenými Žraloky si družstva předehrála minulý týden. Ve vyrovnaném utkání rozhodlo nakonec 15 kuželek ve prospěch Žraloků, kteří tak vystřídali svého soupeře na 2. místě.

V závěrečném utkání přivítali Tesaříci poslední tým tabulky STOR. Úvodní čtveřice přinesla dramatické souboje ze kterých však vyšli vítězně Tesaříci, což bylo pro vývoj utkání určující. Druhá čtveřice již byla vyrovnaná, ale na vítězství Tesaříků to nemohlo nic změnit.

 

1._a_2.kln_12a