2. liga neregistrovaných - 12. kolo


07.09.2022

Po prázdninové přestávce pokračovala 2. liga neregistrovaných kompletním 12. kolem.

Úvodní duel svedl dohromady týmy STOR a Tesaříky. Zatímco domácí v dosavadním průběhu soutěže nezískali ani bod, hosté usilují o elitní čtyřku. Tesaříci neponechali nic náhodě a po velmi slušném kolektivním výkonu nadělili soupeři "kanára".

Šlágrem tohoto kola byl souboj týmů z čela tabulky, vedoucího H-sportu s třetím A.D.S. arelier. Úvod utkání patřil jednoznačně domácím, jejichž převahu demonstroval vynikající výkon Aleše Krejčího (285). Druhá čtveřice už nic nezměnila na vítězství H-sportu, který si tak upevnil první příčku v tabulce.

Třetí utkání dne svedlo dohromady Zelené Žraloky a Relax Hrádek a byl to co kvality i dramatičnosti nejkrásnější zápas dne. Žraloci podali životní výkon a zaslouženě v utkání zvítězili. 

V posledním utkání hostllo Kovo Hery tým JIS TGM. Domácí potvrdili roli vysokého favorita, což dokumentovali tím, že uštědřili hostům "kanára".

Kanárem to začalo a taky skončilo. O tom, že se úroveň hry jednotlivých družstev zvedá se dnes přesvědčil Relax Hrádek, jenž nečekaně podlehl Zeleným Žralokům. Co však zůstalo při starém je nekázeň hráčů, vždyť opustit dráhu dřív než dohraje soupeř je neúcta k němu samotnému. Předpokládám, že ani v zaměstnání neodcházíte před koncem pracovní doby.

 

2_ln_12