2. liga neregistrovaných - 11. kolo


11.06.2024

Poslední hrací den před prázdninovou přestávkou patří 2. lize a protože vedoucí tým tabulky Kovo Hery má tentokrát volno bude zajímavé sledovat, jak si povedou jeho pronásledovatele.

V úvodním utkání přivítal Relax Hrádek tým STOR (na snímku). Domácí by se v případě vítězství bodově dotáhli na vedoucí Kovo Hery. S tímto faktem se rozhodně nehodlali smířit hosté, kteří v první čtveřici podali znamenitý výkon, když při vedení 2:0 měli k dobru propastných 96 kuželek. Za prakticky rozhodnutého stavu pokračovali hráči týmu STOR ve svém snažení, které vyústilo v nejlepší součet družstva (969) v jeho krátké historii. Relax Hrádek si za svůj dnešní výkon vysloužil potupného kanára.

Ve druhém utkání přivítali Klokani nováčka soutěže Bohemii sekt. Klokani byli další adept, který by v případě vítězství bodově dostihl vedoucí Kovo Hery. První čtveřice však skončila nečekaně smírně a ve prospěch favorizovaných Klokanů hovořilo pouhých 6 kuželek. Druhá část už vyzněla jednoznačně pro Klokany, kteří se tak bodově srovnali s týmem Kovo Hery.

Ve třetím utkání dnešního dne přivítali Zelený Žraloci tým A.D.S. atelier. Úvodní část patřila hráčům A.D.S. atelier, kteří při vedení 2:0 měli 21 kuželek k dobru. Drama vyvrcholilo ve druhé části. Ještě před poslední dorážkou vedl A.D.S. atelier o pouhou jednu kuželku, ale nakonec byl rád za remízu, kterou ztvrdil posledním hodem.

V posledním utkání před prázdninovou přestávkou přivítali Tesaříci hráče JIS TGM. Úvodní čtveřice přinesla vyrovnané skóre a ve prospěch Tesaříků hovořilo 40 kuželek. Druhá čtveřice proběhla čistě v režii Tesaříků, kteří tak připisují poslední dva body před prázdninami.

Nyní následuje prázdninová přestávka kde bude možné dohrávat odložená utkání. Dalším hracím dnem bude středa 11. září.

 

1._a_2.kln_11b