2. liga neregistrovaných - 11. kolo


07.06.2023

Dnešní předposlední hrací den před prázdninami patří tradičně 2. lize, kde budou odehrány další tři zápasy. Předehru obstará úvodní utkání 11. kola 1. ligy.

V tomto duelu přivítal Inpeel tým Tři plus dva. Zatímco domácí by dva body posunuli do elitní čtyřky, hosté na bodové hodnocení stále čekají. Vstup do utkání měli překvapivě lepší hosté a tak poločasové skóre 1:1 a plus 20 kuželek bylo pro ně zklamáním. To byla voda na mlýn domácím, ale nadšeně bojující hosté je trápili do posledního hodu. Nakonec je od prvního bodového zisku dělily pouhé dvě kuželky a domácí se tak vyhoupli na průběžné 4. místo.

Od druhého utkání již patřily dráhy hráčům 2. ligy a hned na úvod si střihla dohrávku 9. kola Bohemia sekt s týmem A.D.S. atelier. Domácí by se v případě vítězství vyhoupli na průběžné čelo tabulky a přesně v tomto duchu utkání rozehráli, když v poločase vedli 2:0 rozdílem 141 kuželek. Ve druhé části se hosté zlepšili, ale na skvěle hrající hráče Bohemie to nestačilo. Domácí dokonce atakovali letošní nejlepší výkon družstva ve druhé lize (Kovo Hery - 978), když za ním zaostali o pouhou kuželku.

Další souboj svedl dohromady týmy JIS TGM a Relax Hrádek. Hosté vstupovali do utkání v pozici vysokého favorita, ale domácí již nejedenkrát dokázali tyto papírové předpoklady zbourat. Taky poločasové skóre hovořilo pro ně, když při smírném stavu 1:1 měli 14 kuželek k dobru. Druhá polovina postrádala jakoukoliv dramatičnost, neboť domácí nastoupili k utkání pouze se třemi hráči a tak si hostující Relax Hrádek připsal snadné dva body, čímž přeskočili v tabulce  na čele tým Bohemia sekt.

V posledním dnešním duelu se opět představili hráči A.D.S. atelier. Tentokrát se jim do cesty postavili v posledních týdnech velmi dobře hrající hráči Kovo Hery. V poločase však bylo skóre překvapivě smírné a ve prospěch favorita hovořilo více poražených kuželek. Druhá čtveřice už patřila jednoznačně hráčům Kovo Hery, kteří sice tentokrát neatakovali svůj rekordní výkon, ale i tak jim to stačilo k pohodovému vítězství a tím i nadále stíhají vedoucí kvarteto.

 

1._a_2.kln_11a