2. liga neregistrovaných - 10. kolo


01.06.2022

Dalším kolem pokračovala 2. liga neregistrovaných. Vyrovnané pořadí v tabulce (první čtveřice má stejný počet bodů) a nestejný počet sehraných zápasů dává soutěži náboj.

V úvodním utkání přivítal tým Zelený Žraloci Tesaříky a na úvod své soupeře dokonale zaskočili, když v poločase vedli 4:0 s minimálním náskokem 18 kuželek. Druhá čtveřice nakonec překvapení nepřinesla. Žraloci se rvali o body v závěru měli ještě šanci na remízu, leč se jedinou kuželku trefit nepovedlo. Tesaříci tak vydolovali dva body, jenž je udržely v popředí tabulky.

Druhé utkání svedlo dohromady týmy H-sport a Bohemia sekt. Domácí hráči se před tímto kolem vyhřívali na samém piedestalu tabulky a tudíž na nic jiného než vítězství nepomýšleli. V první čtveřici s nimi hosté ještě drželi krok, když při vyrovnaném skóre ztráceli pouhých 15 kuželek. Druhá polovina však byla plně v režii hráčů H-sportu, kteří tak vítězstvím uhájili vedoucí pozici.

Třetí duel dne přinesl souboj týmů Kovo Hery a A.D.S. atelier. Hosté v minulém kole utrpěli nečekanou porážku a tudíž měli co napravovat. Domácí hráči však nejsou žádní nazdárci o čemž svědčil ten fakt, že v poločase při vyrovnaném skóre vedli o 6 kuželek. Druhá čtveřice již byla plně v režii, čímž se tak bodově dorovnali na čele s H-sportem.

V posledním utkání přivítal JIS TGM další tým z čela tabulky Relax Hrádek. Hráči JIS TGM začíná být postrachem favoritů. V minulém kole si na nich vylámali zuby hráči A.D.S. atelier, dnes sice prohráli s Relaxem Hrádek i když zvítězili na poražené kuželky. Hráči Relaxu Hrádek zvítězili ve třech duelech a proto berou oba body a doplnili na čele H-sport a Kovo Hery.

Co je však nemilé je skutečnost, že ani v 10. kole se někteří hráči nenaučili respekt k soupeři tím, že vyčkají na drahách až do konce hry (o tom, že odchází z drah v průběhu hry ani nemluvě).

 

2_ln_10