2. liga neregistrovaných - 1. kolo


24.01.2024

Dnešní hrací den se měla uskutečnit zbylá utkání 1. kola 2. ligy a dohrávka stejné fáze elitní společnosti. Bohužel duel Zelených Žraloků s týmem JIS TGM byl odložen, ale  přesto při pohledu na rozlosování se dají předpokládat dramatické a vyrovnané souboje.

Úvodní utkání dnešního programu svedlo dohromady týmy Relax Hrádek a A.D.S. atelier (na snímku). Oběma družstvům se loňska sezóna moc nepovedla a tak je otázkou, kdo lépe vstoupí do té letošní. Úvodní čtveřice sice skončila smírně, ale hostující A.D.S. atelier měl na svém kontě o 43 kuželek víc a to byl velice nadějný stav, protože druhá čtveřice skončila nakonec rovněž smírně a tak větší počet poražených kuželek rozhodl o výhře A.D.S. atelier.

Druhé utkání dnešního dne byla dohrávka úvodního kola elitní společnosti mezi družstvy HBH a Tři plus dva. Úvodní čtveřice patřila překvapivě hostům, když v poločase vedli 2:0 s nadějným náskokem 52 kuželek. Ani takové vedení však k zisku bodů nevedlo. Domácí (navíc oslabeni o Martin Fürsta staršího) předvedli neskutečný obrat a nakonec o 16 kuželek berou oba body.

V posledním dnešním utkání hostili Tesaříci tým STOR. Domácí nastoupili pouze se třemi hráči, ale měli štěstí, když hosté svého nejlepšího hráče bohužel postavili proti nikomu a vzhledem k tomu, že Tesaříci všechny své duely vyhráli, skončilo utkání dělbou bodů.

 

1._a_2.kln_01b