1. liga neregistrovaných - Finále jednotlivců


02.12.2023

Definitivní tečku za letošním ročníkem 1. ligy neregistrovaných udělá turnaj jednotlivců. Účast v něm si zajistila dvacítka hráčů s nejlepším průměrem z minimálně deseti startů. Vzhledem k přesunutí termínu a různým zdravotním neduhům si vybojovali účast i hráči, jenž skončili mimo nejlepší dvacítku. Ve finálovém klání se hraje disciplína 120 hodů sdružených oproti šedesátce, která se hraje v průběhu sezóny.

V úvodní čtveřici dominoval Michael Skočil (537) z týmu Inpeel následován svojí oddílovou kolegyní a jedinou zástupkyní něžného pohlaví Alenou Petrovou mladší (519). Přestože se nejedná o špatné výkony, tak to stačilo na začátek druhé poloviny výsledkové listiny.

Ve druhé čtveřici úřadovala dvojice Totalgymu Jan Zítek (575) a Jan Sutr (571) a až do závěrečné čtveřice okupovali stupně vítězů.

Ve třetí rundě je předčil jejich oddílový kolega Zdeněk Enžl (585) a v této chvíli patřily stupně vítězů pouze hráčům Totalgymu.

Rozhodla poslední čtveřice i když to dlouho tak nevypadalo. Nakonec doslova v hodině dvanácté předčil Zdeňka Enžla Michal Šilhavý (592) z týmu Bedřich. Na bronzovou příčku se následně protáhl Martin Fürst starší (578) z týmu HBH. Pozoruhodná je skutečnost, že stupně vítězů obsadili ve stejném pořadí zástupci týmů, jenž obsadili první tři místa v konečném účtování letošního ročníku 1. ligy neregistrovaných za nichž toto finále udělalo definitivní tečku.

 

finale_jednotlivcu_1.kln_2023