1. liga neregistrovaných - 7. kolo


10.04.2024

Dnešní hrací program je plně v režii týmů elitní společnosti. Na pořadu jsou zápasy 7. kola a každé utkání může výrazně promluvit do pořadí v tabulce.

Úvodní duel svedl dohromady družstva Inpeel a Bedřich. Domácí dosud neokusili hořkost porážky, zatímco obhájce prvenství padl v minulém kole s Totalgymem. Obě družstva nastoupila v kombinovaném složení, což se v úvodu projevilo především na výkonu hostí, jenž v poločase prohrávali 0:2 s mankem 23 kuželek. Naději na plný bodový zisk drželi domácí prakticky do poslední dorážky zásluhou Miroslava Egnera (278), ale nakonec z toho byla spravedlivá dělba bodů, kterou zařídil Michal Šilhavý (302).

Ve druhém utkání přivítal nováček soutěže Bohemka tým HBH. Hostům se v letošní sezóně zatím příliš nedaří, přesto vstupují do tohoto souboje v roli vysokého favorita. Úvodní čtveřice však skončila nečekaně smírně a nic na tom nemění, že hosté vedli o 78 kuželek. Bohužel to však bylo ze strany domácích všechno i díky tomu, že do utkání nastoupili pouze se třemi hráči. Hostující HBH tak měl cestu k vítězství hodně ulehčenou.

Ve třetím utkání dnešního dne hostil Hrádek dosud neporažený Totalgym. Úvodní čtveřici ovládl favorizovaný Totalgym, když k vedení 2:0 si hýčkal i komfortní náskok 62 kuželek. Ve druhé polovině odvracel domácí Hrádek hrozbu v podobě potupného kanára, což se mu nakonec podařilo, ale na víc než jeden dílčí bod se nezmohl. Totalgym je tak i nadále bez ztráty kytičky.

Poslední utkání dnešního programu svedlo dohromady týmy z konce tabulky H-sport a Tři plus dva. První polovina patřila překvapivě jednoznačně hráčům Tři plus dva, když při vedení 2:0 měli 35 kuželek k dobru. Ve druhé polovině však zavelel k velkolepému obratu David Sinkule (304) a především jeho zásluhou získává H-sport své první letošní body.

 

1._a_2.kln_07a