1. liga neregistrovaných - 7. kolo


19.04.2023

Třemi zápasy bude rozehráno 7. kolo elitní společnosti, když ten úvodní duel se minulý týden neodehrál pro nemoc hráčů týmu Tři plus dva. Program však otevře dohrávka stejné fáze 2. ligy.

Jako v australské stepi si museli připadat hráči týmu STOR, když se kolem nich na drahách proháněla smečka hladových Klokanů, jenž prahla po dalším vítězství. Klokani jako nováček vstoupili do soutěže tak razantním způsobem, že nyní zhruba ve třetině sezóny jsou jejich konečné ambice minimálně na medailové umístění. O všech těchto atributech se přesvědčili hráči týmu STOR v první polovině, kterou Klokani ovládli 2:0 s rozdílem 71 kuželek. Druhá půle byla už poměrně vyrovnaná, ale o vítězství Klokanů nebylo pochyb.

Úvodní utkání 7. kola elitní společnosti svedlo dohromady týmy Totalgym a Inpeel. Ve vyrovnaném a dramatickém souboji ovládl první čtveřici překvapivě hostující Inpeel, jenž při vedení 2:0 měl minimální náskok 6 kuželek. Ve druhé čtveřici přeřadil obhájce titulu Totalgym na vyšší rychlostní stupeň a výsledek dokonale otočil. Skvělým výkonem se blýskl Jan Sutr (301).

V dalším utkání přivítal Hrádek tým Kovostavu. Domácí v posledních utkání podávali skvělé výkony, které je katapultovaly do elitní čtyřky, naproti tomu hosté se odpoutali od posledního místa již na tři body, což jim částečně dává klid. Z tohoto důvodu poločasové skóre 1:1 a plus 9 kuželek pro Kovostav až takovým překvapením nebylo. Více již překvapilo, že druhou čtveřici jasně ovládli hráči Kovostavu, kteří tak stoupají tabulkou vzhůru.

V posledním utkání se střetl vedoucí tým soutěže Bedřich s nováčkem elitní společnosti H-sport. Favorizovaní Bedřiši měli úžasný vstup do utkání, ale nováček H-sport se postupně začal osmělovat a výraznou měrou se podílel na kvalitním souboji. Domácí nakonec opět pokořili hranici 1100 poražených kuželek a to je součet, kterému dosud nedokázal nikdo čelit.

 

1._a_2.kln_07b