1. liga neregistrovaných - 7. kolo


13.04.2022

První liga neregistrovaných pokračovala dalším kolem v kompletním obsazení. Úvodní utkání byl duel tzv. "Velké čtyřky" mezi Impeelem a Rumpoldem. Rumpold vstupoval do utkání oslaben o svého nejlepšího hráče Martina Fürsta staršího, čehož Inpeel využil, když po první čtveřici vedl 4:0 s převahou 62 kuželek. Ve druhé čtveřici předvedl Rumpold neskutečnou stíhací jízdu, kterou nakonec dovedl o pouhých 8 kuželek k vítězství.

Ve druhém utkání přivítal tým Tři plus dva borce z Kovostavu. Domácí si v minulém kole připsali první dva body, zatímco jejích soupeř na stejný počin zatím čeká. Kovostav začal naplňovat svůj sen o bodovém zisku tím, že v poločase vedl 4:0 s minimálním náskokem 11 kuželek. Druhá polovina už byla spanilou jízdou hráčů Kovostavu, kteří nakonec svému soupeři nadělili kanára.

Šlágrem tohoto kola by se dal nazvat duel Totalgymu s Bedřichy. Hosté ověnčeny vítězstvím z mezinárodního mistrovství amatérů dokazovali proč v dosavadním průběhu letošního ročníku neokusili hořkost porážky. První čtveřici opanovali 4:0 s náskokem 36 kuželek. Domácí však nesložili zbraně a za bojovnost byli odměněni dílčím vítězstvím o které se postarala jediná žena v utkání Veronika Sutrová.

V posledním utkání přivítal Hrádek Inzulu Domácí hráči v posledních utkání trochu slevili ze svých výkonů, což byla příležitost pro hosty. První čtveřice přinesla neskutečné drama o čemž svědčí vedení Inzuly 3:1 o 1 kuželku. Druhá čtveřice byla sice taky vyrovnaná, ale nakonec rozhodl větší počet poražených kuželek hráčů Inzuly a Hrádek si připisuje další porážku.

 

1_ln_07