1. liga neregistrovaných - 6. kolo


27.03.2024

Dnešní program patří pouze elitní společnosti, nicméně ze čtyř utkání 6. kola nám nakonec zbyly jen dvě. Na druhou stranu atraktivita a dramatičnost u těchto duelů je zaručena.

První duel svedl dohromady týmy Totalgym a Bedřich. Obě družstva v dosavadním průběhu soutěže neztratila dosud ani bod a navíc by nás měla reprezentovat v kvalifikaci na MČR družstev neregistrovaných, takže tento souboj měl ukázat, jak na tom jsou. Poslední vzájemný zápas vyhrál Totalgym a ve stejném duchu začal i dnes. Poločasové skóre 1,5:0,5 a náskok 29 kuželek o tom vypovídá. Utkání gradovalo ve druhé polovině. Hostující Bedřich sice obě dvojice vyhrál, ale na kontě Totalgymu zbylo 5 kuželek do plusu a tudíž vítězí 3,5:2,5.

Ve druhém a zároveň posledním dnešním utkání přivítal Hrádek tým H-sport. Domácí vstupovali do tohoto zápasu v pozici mírného favorita a v první čtveřici tuto roli naplnili, když při vedení 2:0 měli k dobru 40 kuželek. Z praktický jasného utkání se ve druhé části stalo drama. Hostující H-sport se pokusil o zvrat a před poslední dorážkou stáhl náskok soupeře na 13 kuželek. Víc už jim však Hrádek nepovolil a slaví tak zisk dvou bodů.

 

1._a_2.kln_06a