1. liga neregistrovaných - 6. kolo


05.04.2023

Dnes byly na programu zbylé tři zápasy 6. kola 1. ligy a dohrávka stejné fáze 2. ligy. Šlágrem tohoto kola je bezesporu duel dvou dosud neporažených týmů elitní společnosti HBH a Bedřich.

V úvodním utkání hostil Inpeel hráče Hrádku. Domácí měli skvělý nástup a tak smírné skóre v poločase bylo pro ně zklamáním. Hosté v úvodu vytěžili z minima maximum a odstup 13 kuželek byl pro ně hratelný. Ve druhé části se dvojice rovněž rozešli smírně, ale tentokrát bylo více poražených kuželek na straně Hrádku, který si připisuje cenné dva body do tabulky.

Následující utkání byla druholigová dohrávka v niž Klokani hostili tým Bohemia sekt. Domácí do utkání vtrhli s takovou energii, že hosté byli pouze v roli statistů. Poločasové skóre 2:0 a plus 100 kuželek pro Klokany prakticky rozhodlo o výsledku. Ve druhé polovině získali hosté čestný dílčí bod, ale to bylo z jejich strany vše. Klokani jsou tak nadále v kontaktu s čelem tabulky.

V dalším utkání přivítal nováček 1. ligy H - sport úřadujícího šampiona Totalgym. Domácí se pohybují v silném středu tabulky, zatímco výsledky hostí jsou poněkud za očekáváním. Úvodní čtveřice však patřila šampionům, když především Jan Zítek (297) dokonce atakoval magickou třístovku. Domácím nelze upřít snahu, která se promítla v pokoření hranice 1000 poražených kuželek a ziskem čestného dílčího bodu. Víc však proti velmi dobře hrajícím šampionům už nedokázali.

Závěrečné utkání bylo zlatým hřebem dnešního programu, když se utkala dosud neporažená družstva HBH a Bedřich. A na drahách se rozhořela bitva o každou kuželku. V poločase byli určitě spokojenější domácí, když při smírném skóre měli 11 kuželek k dobru. Druhou půlku však překvapivě jasně ovládli Bedřiši, čímž zůstali jako jediní bez ztráty kytičky.

 

1._a_2.kln_06b