1. liga neregistrovaných - 6. kolo


30.03.2022

Dalším neúplným kolem pokračovala 1. liga neregistrovaných a hned na úvod svedl los duel o průběžné druhé místo mezi Rumpoldem a Hrádkem. Úvod patřil favorizovanému Rumpoldu, když při vyrovnaném skóre měl o 26 poražených kuželek více. Druhá čtveřice už patřila jednoznačně favoritovi, čímž si upevnil průběžnou druhou příčku v tabulce.

Dalším utkáním byl rovněž duel "velké čtyřky" mezi Bedřichem a Impeelem. Ani v tomto utkání neměl favorit vstup nikterak přesvědčivý. Na rozdíl od minulého duelu dokázal v poločase udržet vyrovnaný stav a dokonce mít o 17 kuželek navrch. Vyrovnaný souboj pokračoval i v druhé čtveřici a tak o vítězství favorita rozhodly poražené kuželky.

Třetí utkání mezi Kovostavem a Totalgymem bylo odloženo a tak na závěr dnešního programu změřily síly Inzula s týmem Tři plus dva. Mírným favoritem byla Inzula, protože hráči týmu Tři plus dva nezískali v letošní sezóně ještě ani bod. To však už po dnešku neplatí, když tým Tři plus dva po vyrovnané první čtveřici tu druhou zcela ovládl a připisuje premiérové dva body.

 

1_ln_06